10/10/09

Βιβλιοπροτάσεις



«ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ»



Της Σοφίας Παπασταθοπούλου

Το μυθιστόρημα «ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ» είναι ένα νεανικό μυθιστόρημα που θα κινήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη από το πρώτο κιόλας μέρος. Αποτελείται από τρία μέρη, το καθένα συνέχεια του άλλου, χωρίς τίτλους.



Πρόκειται για μια διάσημη ποινικολόγο την Λιάνα Ραζή, η οποία είναι χωρισμένη με τον σύζυγό της εδώ και πέντε χρόνια. Έχει και μια κόρη την Έλενα, η οποία μισεί την μητέρα της. Ο σύζυγος της, Πέτρος θα κατηγορηθεί για την δολοφονία της καλύτερης της φίλης, η οποία είναι διευθύντρια γνωστής ψυχιατρικής κλινικής. Η Λιάνα θα αναλάβει την υπεράσπιση του συζύγου της. Στην προσπάθειά της να τον αθωώσει και να εξιχνιάσει το έγκλημα θα ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν που θα θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα της και τη ζωή της. Η συγχώρεση θα είναι το μόνο που θα μπορέσει να ξαναφέρει τα χαμόγελα στα πρόσωπα αυτών που πιστεύουν βαθιά μέσα τους στην απόλυτη αγάπη.
Προτείνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη νομική και το συγκεκριμένο κλάδο, διότι για να γίνεις δικηγόρος εκτός από το να έχεις «λέγειν», πρέπει να έχεις και πολύ μεγάλη φαντασία. Το συγκεκριμένο βιβλίο κάνει τον αναγνώστη ενεργό. Κατά την διάρκεια που θα το διαβάζετε πολλές φορές θα κληθείτε να σκεφτείτε και να βάλετε την φαντασία σας σε λειτουργία δημιουργώντας εικασίες για το τι πρόκειται να γίνει με πολύ αγωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: